Vart försvann alla bra bloggar?

Dom som skrev om något vettigt, något meningsfullt?
Blandat med bilder och lite skvaller.

Jag tror jag har en blogg jag tycker riktigt mycket om, den skrivs av en gammal vän. Tyvärr uppdateras den inte lika ofta som för ett par månader sen, tror att hon såväl som jag också tröttnat på bloggvärlden.
www.ingenvetvemdue.blogg.se

Dagens bloggerskor skriver endast om shoppingfynd, och dom alla har köpt likadana saker, dock möjligen i olika färger!?
Ni är inte mode, ni är inte trendsättare, inte ens modeinriktade skulle jag vilja säga.
Vem som helst kan läsa på om vad som är inne och vad som inte är lika hett. Men sen när halva Stockholm går omkring klädda i detta plagg, är det så fint? Är det roligt att gå på stan och under en timme möta minst 15 personer som har en likadan tunika som du har på dig?

Åter till saken, den moderna bloggen består även av dagens outfit.
Söta som fula tjejer fotar sina tjocka som smala kroppar i något "dom bara slängt på sig, för dom hade sååå bråttom imorse", när dom egentligen väldigt omsorgsfullt valt ut dessa kläder kvällen innan, och dessutom hunnit ändra sig samma morgon.

Något mer som fyller ut dessa bloggar är deras dagsvanor, dvs vad dom har för sig under dagen.
Oftast går dom i skolan, sen är dom ute och shoppar och på kvällen chillar dom med pojkvännen, på helgen kanske dom korkar upp en vinare med tjejerna.
Men det viktigaste är att dom är så sjuuuukt stressade, dom vet inte hur dom ska hinna med allting i vardagen?, Hur ska detta gå? Måste jag skära ner på shoppingen? Frågar dom sig själva.

Tips: sov eller chilla framför tv:n en hel eftermiddag, det dödar dig inte.

Och dessa tjejer, de alla strävar efter exakt samma sak. Att bli kända.
Att dom på något sätt ska bli upptäckta, att dom ska ha 10000 läsare om dagen och minst 100 kommentarer per inlägg, så dom till slut kanske hamnar på förstasidan i Metro som Stockholms mest succéfulla bloggare, endast 17 år gammal. blablabla.
Att bli en så framgångsrik bloggare som tex. Kenza&Blondinbella är lika stor chans som att vinna Idol.
Och ingen av dessa skriver speciellt bra, ingen journalistutbildning där inte, utan folk gillar bara att läsa om deras liv.
Och ingen gillar att läsa om folk som försöker efterhärma deras liv, så där har nog 98% av alla bloggerskor redan misslyckats med framgången.

Nu låter jag som världens mest misslyckade och mest avundsjuka människa här på jorden, men så är inte fallet. Inte den här gången. I så fall hade jag nog i alla fall försökt att få denna blogg känd, men åter igen, så är inte det fallet.
Jag saknar bara en bra blogg.
Om en medelsöt tjej med fina, roliga bilder och en skön egen stil, som inte ser ut som alla andra.
Som skriver meningsfulla texter om intressanta saker.
Vart är du?

shit

(!)

RSS 2.0