det snurrar i min skalle

Torsdagen den 28/8 kommer sätta spår i mitt liv. Selma försvinner. Aldrig mer.
Ingen som sover brevid mig, ingen som följer med mig på toaletten, ingen som sitter brevid mig när jag äter, ingen att gosa med. Ingen ingenting, helt ensam.

Ingen Anton kvar. Har sagt det så många gånger förr, slut för alltid den....... nånting. Så ett nytt datum i min fina samling, 25/8. Vill faktiskt glömma dig nu.

Kan ju ärligt säga att mitt liv suger just nu. Jag hamnade i MVG gruppen i matte. Mitt liv är upp och ner, vill ha tillbaka allt. Vill ha kvar Selma, vill ha tillbaka förra hösten.


deprimerad

what happened since yesterday?

Såg att jag skrivit att det tog slut helt och hållet 19 maj, men ack det fortsatte ett tag till. 20 juli för att vara exakt. Inga större känslor kvar, klart han alltid har en speciell plats efter 1½ år, men mest saknar jag en vän. Min bästa vän.
Lite andra updates förutom att Anton inte finns i mitt liv längre, jo Pippi är min.
Min, bara min, min, min häst. Har henne ute i Akalla, nära och bra.
Har börjat jobba som barnvakt. Åker på intervjuer hela dagarna känns det som. Letar efter medryttare och intervjuar folk hela dagarna.
Tränar upp Pippi hinner jag med också.

Börjar på Riddarfjärden om exakt en vecka, den 18:e, ska bli kul faktiskt.
Annars har jag mest ruttnat hela sommaren. Var i Sundsvall 25/6-9/7 och red på pållarna där uppe. Har varit ute nästan varje dag då det var fint väder, men nu är jag blek som en snöflinga.

När man nu väl bloggar lite smått igen så är det ganska stimulerande!


RSS 2.0